Serveis

 

Diferents espais permeten disfrutar de relaxats esmorzars i deliciosos sopars, d’un piscolabis o una copa de ví a qualsevol hora del dia, tant en l’ampli saló menjador com en les nostres meravelloses terrasses a l’aire lliure. Cada nit proposam un complet menú d’especialitats mallorquines i internacionals, acompanyat naturalment dels nostres vins, ja que Ca’n Feliu és també un reconegut celler ecològic i biodinàmic. Res millor que disfrutar de la gran varietat dels nostres vins en aquest petit paradís.

El seu entorn, les seves característiques i la varietat d’espais de Ca’n Feliu fan de la finca un marc perfecte per tot tipus de cel·lebracions: casaments, comunions, festes… També permet organitzar en un ambient molt especial tot tipus de reunions de treball, seminaris, presentacions, etc. Ca’n Feliu ofereix la possibilitat d’organitzar cel·lebracions per grups de 15 fins a 400 persones adaptats a les distintes necessitats i gustos. Et convidam a descobrir i disfrutar del nostre petit paradís.

Visita guiada, tast i barbacoa

 

Visita guiada i personalitzada a les instal·lacions i al seu entorn, on podrà comprendre el màgic procés de transformació del raïm en ví. Culminant amb un tast relaxant en un ambient bucòlic i memorable. Podrà visitar i comprar a la nostra botiga on li oferirem el millor assessorament.

Els vins a degustar són

  • Alè de Cabernet, Alè de Merlot, Alè de Sirà o Alè d’Alens
  • Blanc d’Alens
  • Rosat d’Alens

Barbacoa (divendres nit)

  • Bufet de carns, ensalades, fruita i postre

Visita al celler, tast i barbacoa:

36 € per persona

Degustació de 3 vins i aperitius:

15 € per persona

Degustació ví sense aperitius:

3 € per persona

Desplaça’t fins al final d’aquesta pàgina per fer la reserva.

Ví i gastronomia mallorquina

 

Dinar o sopar privat compost per l’especial gastronomia mallorquina i acompanyat amb cadascun dels nostres vins, per a grups de 20 o més persones. Tot això en un incomparable marc i en plena naturalesa. Et proposam que disfrutis d’aquest gran plaer: ví i gastronomia mallorquina en plena naturalesa.

Dinar/ Sopar privat:

36 € per persona

Desplaça’t fins al final d’aquesta pàgina per fer la reserva.

Cel·lebracions

 

Lloc idíl·lic per cel·lebracions de tot tipus (casaments, comunions, festes, reunions de treball, seminaris, presentacions, etc). Posam a la teva disposició l’espai que més s’adapti a les teves necessitats.

Desplaça’t fins al final d’aquesta pàgina per fer la reserva.

Fes la teva reserva ara

12 + 3 =